De locatie.

De Wingerd presenteert 15 aangename appartementen, elk zorgvuldig
ontworpen volgens het WoonWies-concept. Dit betekent dat elk appartement flexibel is en zich aanpast aan uw veranderende behoeften door de jaren heen. Bereid u voor op een thuis dat niet alleen aan uw huidige wensen voldoet, maar ook met u meegroeit om aan uw toekomstige eisen te voldoen.

Ontdek de vrijheid in
en rondom Wierden.

De Wingerd, gelegen in het hart van Wierden, combineert de charme van zijn verleden als bankgebouw en architectenkantoor met het comfort van modern wonen. Deze centrale locatie biedt een ideale mix van rust en toegankelijkheid, omgeven door drie wegen voor een prominente zichtbaarheid en eenvoudige bereikbaarheid.

Op korte loop- en fietsafstand bevindt zich het levendige centrum, waarbij de drukte van de dorpshart nooit ten koste gaat van de serene woonomgeving.

De Wingerd staat symbool voor een stijlvolle levensstijl, waar moderne architectuur harmonieus samengaat met hedendaags comfort. Deze locatie is perfect voor wie zoekt naar een evenwicht tussen onafhankelijkheid en gemeenschapsgevoel. Hier kunt u genieten van een rustige omgeving, terwijl de dorpse
voorzieningen binnen handbereik liggen. De Wingerd is niet alleen een thuis, maar een keuze voor een leven waar balans, elegantie en historie elkaar ontmoeten.

De historie van Wierden.

Ontdek De Wingerd, een bijzonder nieuwbouwproject in Wierden dat een frisse toekomst inluidt op de locatie waar voorheen een markant bankgebouw van ING en later het kantoor van Nijhoff Architecten stond. Hier presenteert zich nu De Wingerd; een project dat de essentie van modern wonen herdefineert.

Dit project biedt 15 luxe appartementen, ontworpen om te voelen aan de behoeften van moderne senioren, met een focus op duurzaamheid, comfort en stijl. Gelegen in het hart van Wierden, belooft De Wingerd een evenwichtige levensstijl met gemakkelijke toegang tot de lokale voorzieningen.

De Wingerd
De Wingerd
De Wingerd
De Wingerd
×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial